Tickets voor de voorstellingen van het blijspel “Staatsgevaarlijke chocolade”  zijn vanaf nu te koop via de website van ’t Mozaiek in Wijchen.

De volgende data en tijden zijn beschikbaar:

Zaterdag 2 november 2024 om 20:00 uur
Zondag 3 november 2024 om 14:00 uur
Zondag 3 november 2024 om 20:00 uur

De kaarten zijn € 13,50 per stuk  incl. een pauzedrankje!

De voorstellingen op de zaterdagavond en zondagmiddag zijn altijd snel uitverkocht, dus wees er snel bij! De voorstelling op de zondagavond is traditiegetrouw iets rustiger en dus een fijn moment om te komen kijken. De sfeer van de laatste show is ook erg leuk om eens mee te maken!

Wij hopen om te kunnen optreden voor volle zalen, dus bestel snel je kaarten!

Bestel Tickets!

 

voorstelling wat wijchen 2024 staatsgevaarlijke chocolade
Dolkomisch blijspel WAT Wijchen

Lachwekkende situaties in een dolkomisch blijspel (geschreven door Mart Moors)!

“De mislukte snoep –en chocolademaker Huib Bronkhorst wil een uniek snoepje op de markt brengen, ondanks de brute tegenwerking van Theresa, zijn veeleisende vrouw. Gelukkig krijgt Huib de kans om zijn droom te verwezenlijken: een groot Internationaal Staatsbanket waarvoor Huib misschien de chocolade mag leveren! Dat zou zijn kansen om een beroemde snoepmaker te worden aanzienlijk vergroten! Maar er zijn kapers op de kust! Zijn grootste concurrent en vijand, Claude van Tintelen, wil deze miljoenenopdracht óók in de wacht slepen. Een felle strijd barst los. Dan ontstaat er een gruwelijk misverstand. De chocolade van Huib zou wel eens gevaarlijk voor de wereldvrede kunnen zijn! Zo gevaarlijk, dat zelfs de maffia nieuwsgierig om de hoek komt kijken! Produceert Huib werkelijk ‘Staatsgevaarlijke Chocolade’ of is hij gewoon het slachtoffer van zijn uit de hand gelopen jongensdroom?”

Houd ook onze social media kanalen in de gaten voor meer nieuwtjes!!

Like ons op Facebook       Volg ons op Instagram

Reacties zijn gesloten.